Dagjeuit.com voor een (ont)spannend dagjeuit!
Een moment de gegevens worden geladen...

De geschiedenis van Dagjeuit.com


1999

Dagjeuit.com is in het voorjaar van 1999 als gedachtenspinsel ontstaan. Er waren nog weinig sites te vinden die aandacht schonken aan het vinden van een ontspannen dagjeuit. Daar moest dus wat aan gedaan worden.
Het najaar van 1999... het is eindelijk zover. De site, de achtergrond modules en de gelegenheden zijn bij elkaar gebracht tot een echte site.
Hiermee is Dagjeuit.com voor zover bekend de eerste professionele website gericht op het vinden van dagjes uit.

 

2002

Inmiddels zijn we enige jaren verder en heeft Dagjeuit.com een eigen plek gekregen in het segment van dagjesuit. Elk jaar weer mogen we de nodige groei door maken waardoor we steeds beter in staat zijn om aan de wensen van de bezoeker te voldoen. Door de grotere bekendheid raken we ook steeds vertrouwder bij de eigenaren van gelegenheden voor een dagjeuit wat voor de nodige stabiliteit voor zowel eigenaren als de bezoekers betekent.

2005

De grotere bekendheid brengt ook verantwoordelijkheden met zich mee. We proberen naast het up to date houden van alle gegevens ook een steeds breder gebied te beslaan in vormen van dagjesuit. Waar voorheen alleen musea en dierentuinen de nadruk kregen, zijn we inmiddels ook actief in vele andere segmenten waarbij onder andere gedacht kan worden aan theater, actieve gelegenheden en (kasteel) tuinen.

2009

Dagjeuit.com bestaat dit jaar 10 jaar en dat moet natuurlijk gevierd worden. In het voorjaar zorgen we voor een flinke verandering in de functionaliteit en vormgeving van Dagjeuit.com. De mogelijkheden van zoeken worden sterk uitgebreid en het aanbod groeit naar een nog breder bereik van dagjes uit. Naast de samengestelde website van Dagjeuit.com zelf worden verschillende spin-offs op de markt gezet met ieder z'n eigen (nich)markt, uiteraard blijft hierbij de focus op een ontspannen dagjeuit.

Net najaar van 2009 wordt feestelijk stil gestaan bij het tien jarig bestaan van de website, waarbij de bezoekers van de site niet vergeten worden. Door middel van verschillende prijsvragen en weggeef acties worden ook de bezoekers van de site flink in het zonnetje gezet. Voor iedereen is dit een geslaagde periode om te genieten en stil te staan bij een mijlpaal op internet.

2013

Dagjeuit.com is duidelijk toe aan een nieuwe facelift. Niet alleen wordt het design weer onder handen genomen, ook qua functionaliteit maakt de website flinke sprongen vooruit. Met de nieuwe opzet is de website voor de komende jaren weer klaar voor vernieuwingen en kunnen de technologische ontwikkelingen weer goed verwerkt worden in de website. De volledige backend en techniek van Dagjeuit.com is namelijk onder handen genomen en voorbereid op de toekomst.

Met deze vernieuwde opzet hopen we ook weer nieuwe activiteiten te kunnen ontplooien om onze bezoekers nog beter van dienst te kunnen zijn, zowel de aanbieders van activiteiten als de mensen die op zoek zijn naar een (ont)spannend dagjeuit.

Dagjeuit.com voor een (ont)spannend dagje uit

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en maak elke maand kans op vrijkaarten